ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ SOCIAL MEDIA

Επαγγελματικές σελίδες για τα Social Media


Η παρουσία οποιασδήποτε επιχείρησης στα social media, με μία, για παράδειγμα, επαγγελματική σελίδα στο facebook, είναι εδώ και χρόνια απαραίτητη. Ο χρήστης των  social media θα ψάξει για πληροφορίες όπως το ωράριο λειτουργίας, τους τρόπους επικοινωνίας και τη διεύθυνση της επιχείρησης. Αν δεν υπάρχει παρουσία της επιχείρησης στα social media είναι πολύ πιθανό αυτό να κοστίσει σε απώλεια εν δυνάμει πελατών.

Ένα άλλο σημαντικό στοιχείο, που μία επαγγελματική σελίδα στο facebook, ή γενικότερα στα social media, προσφέρει είναι η αμεσότητα που υπάρχει στην επικοινωνία με τον πελάτη, μέσω των chats ή των σχολίων. Πρόκειται για μεγάλο πλεονέκτημα, αρκεί να χρησιμοποιηθεί σωστά, γιατί σε διαφορετική περίπτωση μπορεί να έχει τα αντίθετα αποτελέσματα από τα προσδοκώμενα.

Επιπλέον μέσω των social media ανοίγεται ένα τεράστιο πεδίο για marketing και διαφήμιση, με στόχο την προσέγγιση πελατών που θα αυξήσουν τα κέρδη της επιχείρησής σας.

Επαγγελματικές σελίδες και διαφημιστικές καμπάνιες

Η Blackboard δημιουργεί για εσάς, τις επαγγελματικές σελίδες που χρειάζεται η επιχείρησή σας στο διαδίκτυο, με επαγγελματικά πρότυπα.  Διαχεριζόμαστε διαφημιστικές καμπάνιες, που τρέχουν μέσω των social media, και φροντίζουμε για την σωστή τοποθέτηση / επένδυση των χρημάτων σας.

KEYPOINTS

  • εκμάθηση λειτουργίας social media accounts
  • δημιουργούμε το καλύτερο πλάνο marketing για την επιχείρησή σας
  • βάζουμε τις βάσεις για την διαφήμισή σας στα social media
  • σας μαθαίνουμε για όλα τα marketing tricks που αφορούν τα social media
  • σας μαθαίνουμε πως να διαβάσετε τα στατιστικά των λογαριασμών σας

Γιατί να συνεργαστείτε μαζί μας

ΑΜΕΣΟΤΗΤΑ

ΑΨΟΓΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ

ΓΡΗΓΟΡΗ ΚΑΙ ΦΙΛΙΚΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ

ΤΑΛΕΝΤΟ

ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΡΟΣ ΕΠΙΛΟΓΩΝ

Επικοινωνία

Ας μιλήσουμε