ΕΚΤΟΞΕΥΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΣΟΥ

Διαφήμιση στο
διαδίκτυο!

Απόκτησε περισσότερους αγοραστές και δώσε μεγαλύτερη
αξία στα χρήματα της διαφήμισης.

ΔΩΡΕΑΝ ΑΝΑΛΥΣΗ

(+30) 241 302 1741

Κάλεσέ μας ή συμπλήρωσε τη φόρμα επικοινωνίας και θα σε καλέσουμε εμείς! Επωφελήσου από τη συζήτησή μας και την εμπειρία μας στη διαφήμιση και το μάρκετινγκ.

Λιανικές Πωλήσεις ή Υπηρεσίες. Είσαι στο κατάλληλο μέρος!

Είτε η επιχείρησή σου είναι στο λιανεμπόριο, είτε στον κλάδο των υπηρεσιών, είσαι στο κατάλληλο μέρος για να αυξήσεις τους πελάτες σου και τα έσοδα της. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να μας καλέσεις ή να συμπληρώσεις τη φόρμα επικοινωνίας. Τα υπόλοιπα είναι εύκολα!

Οδήγησε την επιχείρησή σου στα ύψη

Δημιουργούμε μια προσαρμοσμένη προσέγγιση για επιχειρήσεις σε διάφορους κλάδους, που αυξάνουν τις πωλήσεις, μεγιστοποιούν την ικανοποίηση των πελατών και απομακρύνουν τις αμφιβολίες από τη διαφήμιση σε ψηφιακές πλατφόρμες.

Keypoints

Τι πρέπει να ξέρεις

Τα χρήματα που βάζεις στη διαφήμιση, επιστρέφουν στην επιχείρησή σου πολλαπλάσια με πολλούς τρόπους.

Οι ανταγωνιστές σου διαφημίζονται ήδη και προφανώς αυξάνουν πελάτες ή δουλειές που θα μπορούσες να έχεις και εσύ.

Δε χρειάζεται να ασχοληθείς καθόλου με τη διαφήμιση. Φροντίζουμε τα πάντα εμείς . 

Διαφήμιση στην Google

SEO

Διαφήμιση σε Social Media

Email Marketing

Διαφήμιση στο YouTube

Social Media Marketing

Νιώσε σιγουριά

Μελετάμε τα στοιχεία της επιχείρησής σου, τα στοιχεία του κλάδου στον οποίο ανήκει, και μετά από μία λεπτομερειακή συζήτηση μαζί σου, ετοιμάζουμε το πλάνο το οποίο θα χρησιμοποιήσουμε, ώστε να πετύχουμε τους στόχους που έχουμε θέσει και είναι εφικτοί. Οι καμπάνιες και τα worklflows που δημιουργούνται παρουσιάζουν συχνές διαφοροποιήσεις και χρειάζονται διαχείριση, έλεγχο και βελτιστοποιήσεις. Για όλα αυτά είμαστε εμείς δίπλα σου, αφού αναλαμβάνουμε τη διαχείριση και τη βελτιστοποίηση όλων των διαφημιστικών καμπανιών που έχουμε δημιουργήσει.

Διαφήμιση στην Google

Η Google μας δίνει τα εργαλεία για να προσεγγίσουμε πελάτες σε όλο το φάσμα του διαδικτύου. Καμπάνιες πολυμορφικές, με στόχους συνυφασμένους με οποιαδήποτε ανάγκη του μάρκετινγκ. 

Ο τρόπος που θα θα γίνει το στήσιμο μιας καμπάνιας αλλά και η διαχείρισή της, στο περίπλοκο περιβάλλον της Google, είναι αυτός που θα κάνει τη διαφορά ανάμεσα στην επιτυχία και την αποτυχία μιας διαφημιστικής καμπάνιας.

Τι μπορούμε να κάνουμε για εσένα;

Διαφήμιση στα Social Media

Λέγοντας Social Media αναφερόμαστε στην διαφημιστική πλατφόρμα του Facebook, μια πλατφορμα με πολύ ιδιαίτερο αλγόριθμο που χρειάζεται καθημερινή ανάλυση και εποπτεία για την επιτυχία των διαφημίσεων.

Τα workflows που πρέπει να δημιουργηθούν είναι πολύπλοκα και ο συνδυασμός με διαφημίσεις σε άλλα διαφημιστικά κανάλια, χρειάζεται μεγάλη προσοχή. Η Blackboard βρίσκεται σε συνεχή επαφή με  την Meta για την καλύτερη ανάλυση των διαφημιστικών συνόλων και την άυξηση των κερδών της επιχείρησής σου.

Τι μπορούμε να κάνουμε για εσένα;

Έχεις απορίες; Μη διστάσεις να επικοινωνήσεις μαζί μας

Μη χάνεις χρόνο. Μπες δυναμικά στον χώρο της διαφήμισης και άλλαξε επιπεδο στην επιχείρησή σου!