Ναι δεν είναι πολλά, αλλά είναι τέλεια! Δείτε και μόνοι σας!

Σύντομα θα εμπλουτιστεί η σελίδα με τα νέα projects που ήδη ετοιμάζονται

Δημητρόπουλος Είδη Δώρων

Μας ανατέθηκε από τον κύριο Δημητρόπουλο να δημιουργήσουμε ένα νέο eshop, το οποίο θα είναι σύγχρονο, φιλικό προς το πελάτη και εύχρηστο. Ένα eshop αντάξιο της ιστορίας του εμβληματικού καταστήματος που δεσπόζει στην Λάρισα από το 1935! Και το πετύχαμε!

Facebook Page

Αναμορφώσαμε την σελίδα του καταστήματος στο Facebook ώστε να συνάδει με τη νέα ταυτότητα της επιχειρήσης και να μπορεί ο χρήστης να περιηγηθεί στα προϊόντα και μέσω αυτής της πλατφόρμας. Τα αποτελέσματα που πετύχαμε – χωρίς διαφήμιση – ήταν εκπληκτικά!

Ογκολογική Κλινική Π.Γ.Ν. Λάρισας

Μας ανατέθηκε από τους ανθρώπους της Ογκολογικής Κλινικής του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας να δημιουργήσουμε μια ιστοσελίδα, σύγχρονη και χρηστική προς τον επισκέπτη και ασθενή. Με φόρμες για ραντεβού και επικοινωνία και ξεχωριστό τμήμα για τα συνέδρια της κλινικής. Ανταποκριθήκαμε πλήρως στις προσδοκίες τους!

Παγκρήτια Ένωση Βιοϊατρικής Έρευνας

Δημιουργήσαμε μία πολύ όμορφη και χρηστική Ιστοσελίδα για λογαριασμό της Π.Ε.Β.Ε. Βασικός σκοπός είναι η παρακολουθηση ιατρικών συνεδρίων, μέσω livestreaming, τα οποία θα παρουσιάζει η Ένωση. Για τον σκοπό αυτό δημιουργήθηκε σελίδα Login όπου ο εγγεγραμμένος χρήστης θα βάζει τους κωδικούς του ώστε να παρακολουθήσει ζωντανά το συνέδριο.

Μεγάλη Εταιρεία της Λάρισας

Πολύ σύντομα θα παρουσιάσουμε μια εντυπωσιακή δουλεία που ετοιμάζουμε για μια πολύ μεγάλη εταιρεία της Λάρισας στον χώρο του καφέ!

Μεγάλο eshop Εστίασης

Είμαστε στην αρχή της δημιουργίας ενός eshop, για μεγάλο κατάστημα εστίασης, σε περιοχή μεγάλης τουριστικής κίνησης.

Start Up

Έρχεται σύντομα άλλη μία μοναδική δουλειά από την Blackboard!

Ιατρικό Περιεχόμενο

Έρχεται σύντομα άλλη μία μοναδική δουλειά από την Blackboard!

You Ask, We

We Create

WEB DESIGN MASTERS©