Κατασκευή επαγγελματικής ιστοσελίδας Toptech

Μας ανατέθηκε η κατασκευή μιας επαγγελματικής ιστοσελίδας, που θα παρουσιάζει όλες τις υπηρεσίες της εταιρείας Toptech και ταυτόχρονα θα εστιάζει στις κυριότερες. Αυτό που προσφέραμε, τελικά, ήταν μια ολοκληρωμένη εταιρική ταυτότητα και μια ιστοσελίδα που εξελίσσει ολόκληρη την εικόνα και τη μορφή της εταιρείας.

ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ TOPTECH
www.toptech.com.gr

Συνοχή χρωμάτων και σχεδιασμός που κερδίζει τα βλέμματα

Συνοχή χρωμάτων

Σχεδιάσαμε μια ιστοσελίδα που ως κύριο στόχο έχει να μαγνητίζει αμέσως το βλέμμα του επισκέπτη, ώστε να τον ωθήσουμε να επικοινωνήσει με την εταιρεία.

Για να το πετύχουμε αυτό, θέλαμε ο χρήστης να αισθάνεται ηρεμία, πλοηγούμενος στην ιστοσελίδα και ακολουθώντας τη χρωματική ροή και συνοχή της, να οδηγηθεί να επικοινωνήσει με την Toptech.

Η πρώτη εντύπωση

Ο χρήστης ενημερώνεται αμέσως για τη βασική υπηρεσία που προσφέρει η Toptech, που είναι τα συστήματα ασφαλείας και πιο συγκεκριμένα οι συναγερμοί. Με φόντο, που ταιριάζει αρμονικά, με τη χρωματική παλέτα της νέας εταιρικής ταυτότητας που δημιουργήσαμε. Με φόρμα επικοινωνίας, μέσω της οποίας προσφέρουμε στον χρήστη μια εντελώς δωρεάν υπηρεσία.

Δημιουργήσαμε μια πρώτη εικόνα που κερδίζει τον επισκέπτη..

Απόκτησε ιστοσελίδα

Φόρμα προσφοράς

Φόρμα επικοινωνίας υπάρχει στην κορυφή της ιστοσελίδας. Η χρησιμότητά της σημαντική, καθώς συγκεντρώνει στοιχεία από εν δυνάμει πελάτες, των υπηρεσιών της εταιρείας. Ο χρήστης τη βλέπει με την είσοδό του στην ιστοσελίδα και μπορεί να την συμπληρώσει εύκολα και γρήγορα.

Φόρμα επικοινωνίας

Βασικό στοιχείο για μία ιστοσελίδα είναι τα στοιχεία επικοινωνίας να είναι εύκολα προσβάσιμα, ευδιάκριτα και καθαρά! Όπως ακριβώς, δηλαδή, τα σχεδιάσαμε στο τμήμα αυτό. Επιπρόσθετα, δίνουμε στον επισκέπτη τη δυνατότητα να μας καλέσει με το πάτημα ενός κουμπιού (!) ή απλά να ζητήσει να τον καλέσουν από την εταιρεία, βγάζοντας τον από τον κόπο να καλέσει ο ίδιος.

Οι φόρμες επικοινωνίας της ιστοσελίδας

Φόρμα επικοινωνίας στην κορυφή της σελίδας

Υπέροχο Design

Κατασκευή επαγγελματικής ιστοσελίδας με υπέροχο Design, με απαράμιλλη συνοχή χρωμάτων και  γραμματοσειρών. Προσαρμοσμένα όλα, με τρόπο τέτοιο, που οδηγούν σε ένα, σχεδιαστικά, υπέροχο αποτέλεσμα. Τον εντυπωσιασμό του χρήστη τον πετυχαίνουμε, σε μεγάλο βαθμό, με την απρόσκοπτη ροή στην πλοήγηση της ιστοσελίδας, και με κερασάκι στην τούρτα τα paralax effects.

Δημιουργία εταιρικής ταυτότητας


Δημιουργήσαμε, από το μηδέν, νέα εταιρική ταυτότητα για την εταιρεία, δίνοντας έμφαση στη χρωματική παλέτα που επιλέξαμε για την ιστοσελίδα, η οποία και συμπαρέσυρε όλα τα υπόλοιπα στοιχεία! Παρουσιάσαμε ένα όμορφο αποτέλεσμα με συνοχή και όμορφα χρώματα. Πετύχαμε την πλήρη αναμόρφωση του προφίλ της εταιρείας, με νέο λογότυπο, χρώματα, επαγγελματικές κάρτες, Facebook Page και Google My Business.

Κάθε επιχείρηση, χρειάζεται να έχει μία ταυτότητα εικόνας, με την οποία θα ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό. Εάν σας ενδιαφέρει να αποκτήσετε και εσείς, μία εταιρική ταυτότητα, κάντε κλικ στο κουμπί και συμπληρώστε τη φόρμα.

Εταιρική Ταυτότητα

Το βίντεο παρουσίασης

Κατασκευή επαγγελματικής ιστοσελίδας, με υψηλά πρότυπα σχεδιασμού και εφαρμογή όλων των πρωτοκόλλων UI και  UX στο καλύτερο δυνατό επίπεδο! Δείτε την παρουσίαση της ιστοσελίδας μέσα από το βίντεο που δημιουργήσαμε για την προώθησή της!

Επικοινωνία

Ζητήστε να σας καλέσουμε