ΣΥΝΚΑΦΕ ΑΒΕΕ

Η μεγάλη εταιρεία στον χώρο της εισαγωγής ωμού καφέ και ξηρών καρπών, μας εμπιστεύτηκε την δημιουργία της νέας εταιρικής της ιστοσελίδας. Ένα έργο απαιτητικό, με πολλές πληροφορίες να διαχειριστούμε και πολλά σβήσε – γράψε, μέχρι να πετύχουμε το τελικό αποτέλεσμα που θέλαμε.

Κατασκευή εταιρικής ιστοσελίδας ΣΥΝΚΑΦΕ ΑΒΕΕ

Εντυπωσιασμός

Ο αρχικός στόχος ήταν ο – μέσα σε συγκεκριμένα πλαίσια – εντυπωσιασμός του επισκέπτη. Με μία έννοια, όχι υπεροψίας αλλα, μάλλον, οπτικής ευχαρίστησης. Για το λόγο αυτό χρησιμοποιήσαμε βίντεο background με συγκεκριμένη γωνία λήψης. Το αποτέλεσμα είναι αρκετά εντυπωσιακό, καθώς ταιριάζει και χρωματικά με το όλο εγχείρημα.

Εταιρικές Ιστοσελίδες

Σχεδιαστικά

Θέλαμε να χρησιμοποιήσουμε μια γραμματοσειρά, που δεν θα θυμίζει ή παραπεμπει σε κάποια άλλη ιστοσελίδα. Να είναι ξεχωριστή και να προσδίδει το δικό της χαρακτήρα σε όλο το έργο.

Επίσης για τα κείμενα, στόχος ήταν να προσφέρουμε ευκολία ανάγνωσης στον επισκέπτη, συνδυάζοντας πάντα και το οπτικό αποτέλεσμα.

Η χρωμαική παλέτα που χρησιμοποιήσαμε, πήρε ως κύριο στοιχείο το χρώμα του λογότυπου της εταιρείας και συνδύασε χρώματα που παραπέμπουν στα προϊόντα της.

Πληροφορία

Έπρεπε να διαχειριστούμε μεγάλο όγκο πληροφοριών, όσον αφορά τον καφέ, και να παρουσιάσουμε ενδιαφέρουσες πληροφορίες, με τρόπο που δεν θα κουράζουμε τον επισκέπτη, αλλά αντίθετα, θα τον ωθούμε να αλληλεπιδράσει με την ιστοσελίδα

Με την πολύτιμη βοήθεια του CEO της ΣΥΝΚΑΦΕ, καητγοριοποιήσαμε τις πληροφορίες, και δημιουργήσαμε έναν διαδραστικό χάρτη, ο οποίος οδηγεί σε συγκεκριμένα info sections, με ιδιαίτερα γραφικά. Καταφέραμε και διηγηθήκαμε με αρμονία και ομαλή ροή την ιστορία του καφέ.

Προϊόντα

Πολλά προϊόντα και αρκετές πληροφορίες για αυτά που έπρεπε να αναφερθούν. Τα παροσυιάζουμε με τρόπο καθαρό και απλό, ΄χοι όμως απλοϊκό, χωρίς να κουράζεται ο χρήστης.

ΣΥΝΚΑΦΕ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ

Menu

Σχεδιάσαμε ένα fullpage menu που κλέβει την παράσταση. Σχεδιασμένο με την τελευταία τάση που υπάρχει στο είδος αυτό. Ντυμένο στα χρώματα της εταιρείας και προγραμματισμένο με σύγρχονα effects, προσδίδει έννα μοντέρνο σχεδιαστικά αέρα σε όλόκληρο το website

Αγγλικό Website

Η ΣΥΝΚΑΦΕ είναι μία μεγάλη εταιρεία που δραστηριοποιείται στον τομέα των εισαγωγών αλλά και των εξαγωγών. Επομένως, όπως ήταν φυσικό, σχεδιάσαμε και το αντίσοιχο website στην αγγλική γλώσσα. Μεταφράσαμε όαλ τακείμενα και δημιουργήσαμε ένα αγγλικό website εφάμιλλο του ελληνικού, προσεγμένο σε όλες τις λεπτομέρειες.