Ογκολογική Κλινική Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας

Με τεράστια υπερηφάνεια, σας παρουσιάζουμε την ιστοσελίδα της κλινικής, η οποία διακρίνεται για το σπουδαίο της έργο στη Λάρισα, αλλά και σε ολόκληρη τη Θεσσαλία

η πρώτη σελίδα του ιστότοπου της ογκολογικής κλινικής του ΠΓΝΛ
https://oncology.med.uth.gr

Σε ένα μόνο τμήμα της σελίδας βρίσκεις τα πάντα!

Έμφαση στην Πληροφορία και στα Συναισθήματα

Καταφέραμε και τοποθετήσαμε στο πρώτο τμήμα της ιστοσελίδας που βλέπει ο χρήστης με την είσοδό του σε αυτήν, όλα τα στοιχεία και τις πληροφορίες που είναι πιθανό να αναζητήσει, χωρίς να χρειαστεί να ψάξει και να χαθεί σε δαιδαλώδη μενού, άχρηστες πληροφορίες και μη λειτουργικές σελίδες! Ταυτόχρονα παρουσιάζουμε μια σελίδα με χρώματα που προσφέρουν ηρεμία στον επισκέπτη, με σαφή και ξεκάθαρα μηνύματα και που τελικά, είναι απλά όμορφη!

Επικοινωνήστε μαζί μας

Πετύχαμε να συνδυάσουμε την πληροφορία..

Στην πρώτη σελίδα, στην Αρχική, ο χρήστης μπορεί να βρει σε πρώτο χρόνο τις παρακάτω πληροφορίες:

 • Μπορεί να κλείσει άμεσα και εύκολα ραντεβού με γιατρό της κλινικής με την φόρμα που δεσπόζει στα αριστερά της σελίδας. Η φόρμα είναι έτσι σχεδιασμένη, ώστε να μπορεί και ο χρήστης που δεν είναι ιδιαίτερα εξοικειωμένος με τη χρήση του διαδικτύου, να κλείσει εύκολα ραντεβού, αφού δε χρειάζεται να συμπληρώσει κάποιοι email επικοινωνίας. 
 • Μήνυμα αλληλεγγύης από την κλινική και ευκολοδιάκριτο κουμπί “Επικοινωνία” ώστε να μπορεί εύκολα ο χρήστης να οδηγηθεί σε μία σελίδα όπου θα βρει τα πάντα που έχουν σχέση με τον τρόπο επικοινωνίας με την κλινική.
 • Στην περιοχή πάνω αριστερά (top bar) ο επισκέπτης βλέπει άμεσα τις ώρες επισκεπτηρίου που ισχύουν για την κλινική. Πολύ σημαντική πληροφορία, η οποία δίδεται άμεσα και σε πρώτο χρόνο στον χρήστη.
 • Ευδιάκριτο κουμπί “Χρήσιμες Πληροφορίες” πάνω δεξιά (top bar) το οποίο πατώντας το ο επισκέπτης ανοίγει ένα νέο παράθυρο με χρήσιμες πληροφορίες για την κλινική, όπως διεύθυνση με χάρτη, τηλέφωνα επικοινωνίας, ώρες επισκεπτηρίου και μπορεί να οδηγηθεί και σε άλλες σελίδες με πιο εξειδικευμένες πληροφορίες

.. με τον όμορφο σχεδιασμό!

Στην πρώτη σελίδα, στην Αρχική, ο χρήστης λαμβάνει ένα αίσθημα ηρεμίας και μια σιγουριά για την σοβαρότητα της κλινικής και τις επιστημονικές γνώσεις των ανθρώπων της.

 • Λαμβάνει ξεκάθαρα μηνύματα από την κλινική
 • Μπαίνει σε ένα περιβάλλον που του προσφέρει ηρεμία και άμεση πληροφόρηση για αυτό που τον απασχολεί
 • Δημιουργεί στον χρήστη την αίσθηση μιας κορυφαίας και σοβαρής κλινικής, όπως είναι στην πραγματικότητα
 • Μέσα από την πλοήγηση στις υπόλοιπες σελίδες της κλινικής από το κεντρικό μενού, μπορεί να γνωρίσει τους ανθρώπους της κλινικής και να πάρει πληροφορίες που χρειάζεται
 • Η χρωματική παλέτα προσφέρει την ηρεμία που χρειάζεται ο χρήστης ώστε να βρει τις κρίσιμες πληροφορίες που πιθανόν έχει ανάγκη

Σε μία σελίδα βρίσκεις τα πάντα εύκολα!

Σελίδα Άρθρου (Συνεδρίων) Δημιουργίας μας!

Η κλινική διοργανώνει κάθε χρόνο επιστημονικές εκδηλώσεις και χρειάζεται να ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους τόσο για τις εκδηλώσεις που έχουν γίνει στο παρελθόν όσο και για τις προσεχείς. Εμείς κατασκευάσαμε και σχεδιάσαμε μία σελίδα όπου ο ενδιαφερόμενος μπορεί να βρει όλα τα στοιχεία που αφορούν την εκδήλωση, καθώς και να κατεβάσει στο αρχείο του pdf αρχεία που αφορούν την εκδήλωση.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Συνδυάσαμε τον σχεδιασμό και την ενημέρωση..

Σχεδιάσαμε μία σελίδα άρθρων στην οποία ο ενδιαφερόμενος μπορεί με ευκολία να βρει  πληροφορίες για την εκδήλωση που θέλει να παρακολουθήσει. Ταυτόχρονα έχει την δυνατότητα να αποθηκεύσει, για παράδειγμα, το πρόγραμμα της εκάστοτε εκδήλωσης στο κινητό ή τον υπολογιστή του, σε μορφή pdf, ώστε να ανατρέχει σε αυτό οποιαδήποτε στιγμή!

Η δομή της σελίδας έχει στηθεί με τέτοιον τρόπο, ώστε ο ενδιαφερόμενος να έχει μια ωραία εμπειρία πλοήγησης, η οποία θα τον διευκολύνει στην ανεύρεση πληροφοριών.

.. με την ευκολία εισαγωγής δεδομένων!

Αυτό αφορά τον διαχειριστή της ιστοσελίδας, ο οποίος θα πρέπει να εισάγει τις καινούριες επιστημονικές εκδηλώσεις που διοργανώνει η κλινική. Και το κάναμε πολύ εύκολο για αυτόν, δημιουργώντας μια φόρμα εισαγωγής στοιχείων απλοποιημένη και αυτόματοποιημένη!

 • Η εισαγωγή γίνεται από ένα μόνο σημείο.
 • Έχουν δημιουργηθεί ειδικά πεδία για κάθε πτυχή που μπορεί να έχουν οι επιστημονικές εκδηλώσεις.
 • Αυτόματο μήνυμα για το αν έχουν ολοκληρωθεί οι εκδηλώσεις, είναι σε ισχύ ή πρόκειται να γίνουν.
 • Εισάγοντας τη διεύθυνση της εκάστοτε εκδήλωσης, ενημερώνεται αυτόματα ο σχετικός χάρτης.
 • Μπορεί να εισάγει όσα pdf αρχεία επιθυμεί για την ενημέρωση των ενδιαφερόμενων. Τα κουμπιά εμφανίζονται αυτόματα στην σελίδα.
 • Το layout της σελίδας είναι έτοιμο, και τα στοιχεία που έχει εισάγει ο διαχειριστής τοποθετούνται αυτόματα στην θέση τους.

Εντυπωσιακή παρουσίαση!

Βίντεο για την Προώθηση του Έργου της Κλινικής

Η κλινική έχει μεγάλο και σημαντικό έργο σε πολλούς τομείς. Αυτό μας ενέπνευσε στο να δημιουργήσουμε ένα σύντομο βίντεο (promo) που παρουσιάζει τις ενότητες στις οποίες χωρίζεται το έργο αυτό. Όταν σε εμπνέει κάτι το αποτέλεσμα είναι πάντα καλό, γι αυτό και οι αντιδράσεις που λάβαμε από την παρουσίαση του βίντεο ήταν άκρως εντυπωσιακές!

Επικοινωνήστε μαζί μας

Δήλωση των Ανθρώπων της Ογκολογικής Κλινικής του Π.Γ.Ν. Λάρισας

Αποκτήστε και εσείς μια σύγχρονη ιστοσελίδα

Η Ογκολογική Κλινική του ΠΓΝΛ, εκφράζει τις θερμότερες ευχαριστίες,  προς την εταιρεία Blackboard Web Design για την εργασία τους στην κατασκευή της νέας ιστοσελίδας της κλινικής. Η διαθεσιμότητά τους και η συνεργατική διάθεση που επέδειξαν ήταν πραγματικά υποδειγματική. Απόρροια αυτών, ήταν ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα το οποίο ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες μας!

Νιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε τους ανθρώπους της Ογκολογικής Κλινικής για την πολύτιμη βοήθειά τους και ιδιαιτέρως τον διευθυντή της κλινικής, κύριο Αθανάσιο Κωτσάκη για την άψογη συνεργασία, καθώς και  την κυρία Βάσω Αθανασάκη η οποία επωμίστηκε το βάρος της επικοινωνίας μαζί μας, και των απαιτήσεων που υπήρχαν εκατέρωθεν. Το αποτέλεσμα ήταν  να παρουσιάσουμε μια λειτουργική και όμορφη ιστοσελίδα, αντάξια του κύρους της ογκολογικής κλινικής του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας.

Αναδείξτε το επάγγελμά σας. Επικοινωνήστε μαζί μας