Δήλωση Προσβασιμότητας

Γενικά

H Blackboard αγωνίζεται για να διασφαλίσει ότι οι υπηρεσίες της είναι προσβάσιμες από ανθρώπους με αναπηρίες. Έχουμε επενδύσει ένα σημαντικό αριθμό πόρων, ώστε να διασφαλίσουμε ότι ο ιστότοπός μας είναι ευκολά προσβάσιμος και εύκολος στη χρήση του, από ανθρώπους με αναπηρίες, με την πεποίθηση ότι κάθε άνθρωπος έχει το δικαίωμα να ζει με αξιοπρέπεια, ισότητα, άνεση και ανεξαρτησία.

Η ΠΡΟΣΒΑΣΙΜΟΤΗΤΑ ΣΤΟ https://www.theblackboard.gr

Ο ιστότοπος https://www.theblackboard.gr  παρέχει το widget της userway το οποίο τροφοδοτείται από dedicated accesibility server. Το software αυτό, επιτρέπει στη διεύθυνση https://theblackboard.gr να βελτιώσει τη συμμόρφωσή της με τις οδηγίες του WCAG 2.1

ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΟΝΤΑΣ ΤΟ ΜΕΝΟΥ ΠΡΟΣΒΑΣΙΜΟΤΗΤΑΣ

Το μενού προσβασιμότητας της Blackboard μπορεί να ενεργοποιηθεί είτε κάνοντας κλικ στο κουμπί Tab όταν η σελίδα φορτώσει για πρώτη φορά, είτε κάνοντας κλικ στο εικονίδιο της προσβασιμότητας, το οποίο εμφανίζεται κάτω δεξιά σε κάθε σελίδα. Αφού ενεργοποιηθεί το μενού, περιμένετε μια στιγμή, ώστε να φορτώσει ολόκληρο.

ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΥΘΥΝΩΝ

Η Blackboard συνεχίζει τις προσπάθειές της, ώστε να βελτιώνει συνέχεια την προσβασιμότητα στις υπηρεσίες της, με το “πιστεύω” ότι είναι η συλλογική μας ηθική υποχρέωση να επιτρέψουμε την χωρίς εμπόδια, προσβασιμότητα στον ιστότοπό μας, για όλους τους ανθρώπους με αναπηρίες.

Σε μία συνεχόμενη προσπάθεια να βελτιώνουμε συνέχεια τα προβλήματα προσβασιμότητας, σκανάρουμε συχνά το https://www.theblackboard.gr με το UserWay’s Accessibility Scanner, ώστε να εντοπίσουμε και διορθώσουμε οποιοδήποτε σφάλμα προσβασιμότητας παρουσιαστεί στον ιστότοπό μας. Παρά τις προσπάθειές μας να κάνουμε όλες τις σελίδες μας πλήρως προσβάσιμες, κάποιο περιεχόμενο μπορεί να μην έχει προσαρμοστεί πλήρως στα, αυστηρώς, υψηλά πρότυπα προσβασιμότητας που εφαρμόζουμε. Αυτό μπορεί να είναι αποτέλεσμα του ότι δεν έχουμε βρει την καταλληλότερη τεχνολογική λύση.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΕΣΑΣ

Αν αντιμετωπίζεται κάποια δυσκολία, με οποιοδήποτε περιεχόμενο στον ιστότοπό μας ή χρειάζεστε βοήθεια για οποιοδήποτε σημείο του ιστότοπού μας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας στη διάρκεια των εργάσιμων ωρών, όπως αναφέρουμε παρακάτω, και θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε.

Ωράριο εργασίας: Δευτέρα με Παρασκευή | 09.00 – 14.30 και 18.30 – 20:30

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εάν θέλετε να μας αναφέρετε οποιοδήποτε πρόβλημα προσβασιμότητας, έχετε κάποια ερώτηση ή χρειάζεστε βοήθεια παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας με έναν από τους παρακάτω τρόπους.

email: info@theblackboard.gr

Τηλέφωνο: 2413 021741