Προώθηση ιστοσελίδων & eshop

Στοχευμένες καμπάνιες - Πραγματικά αποτελέσματα!

Οι στοχευμένες μας διαφημιστικές καμπάνιες σχεδιάζονται για να προσφέρουν πραγματικά αποτελέσματα. Από τις αυξημένες μετατροπές έως την υψηλότερη απόδοση επένδυσης (ROI), διασφαλίζουμε ότι η επένδυσή σας στη διαφήμιση θα αποφέρει τα αποτελέσματα που αξίζει η επιχείρησή σας!

Ξεκινήστε τώρα

Δωρεάν Ανάλυση
2413 021 741

Καλέστε μας ή συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας και θα σας καλέσουμε εμείς! Επωφεληθείτε από τη συζήτησή μας και την εμπειρία μας στη διαφήμιση και το μάρκετινγκ.

Λιανικές πωλήσεις ή Υπηρεσίες. Είστε στο κατάλληλο μέρος!

Είτε δραστηριοποιείστε στις Λιανικές πωλήσεις είτε στον κλάδο των Υπηρεσιών, είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε!  Οι προσαρμοσμένες στρατηγικές μας, καλύπτουν και τους δύο κλάδους οδηγώντας στην ανάπτυξη και την επιτυχία της επιχείρησής σας. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μας καλέσετε ή να συμπληρώσετε τη φόρμα επικοινωνίας. Τα υπόλοιπα είναι τα αναλαμβάνουμε εμείς!

Οι βασικοί μας στόχοι στη διαφήμιση στο διαδίκτυο

Αποτελεσματική χρησιμοποίηση του προϋπολογισμού σας

Κατανοούμε τη σημασία της αξιοποίησης στο έπακρο του διαφημιστικού προϋπολογισμού σας. Γι' αυτό, διασφαλίζουμε ότι η επένδυσή σας στην ψηφιακή διαφήμιση δεν είναι μόνο αποτελεσματική αλλά και οικονομικά αποδοτική. Η συνεχής παρακολούθηση του διαφημιστικού λογαριασμού, η εμπειρία και οι γνώσεις μας, διασφαλίζουν ότι θα έχετε την καλύτερη αξία για τα χρήματά σας

Διευρυμένη προσέγγιση πελατών

Η προσέγγισή μας στην ψηφιακή διαφήμιση επικεντρώνεται στην επέκταση της απήχησής σας με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο. Αξιοποιούμε τη δύναμη των διαδικτυακών πλατφορμών για να συνδέσουμε την επωνυμία σας με ένα ευρύτερο και πιο ποικίλο κοινό. Με την τεχνογνωσία μας, το μήνυμά σας θα έχει απήχηση σε πιθανούς πελάτες, βοηθώντας σας να επιτύχετε πρωτοφανή αποτελέσματα και αυξημένη αναγνώριση της επωνυμίας σας

Ενισχυμένη αλληλεπρίδραση στη διαφήμιση

Η προσέγγισή μας στην ψηφιακή διαφήμιση ξεφεύγει από τις παραδοσιακές μεθόδους. Εστιάζουμε στην ενίσχυση της αφοσίωσης με το κοινό-στόχο σας. Μέσω συναρπαστικών γραφικών, πειστικών κειμένων διαφήμισης και διαδραστικών στοιχείων, αιχμαλωτίζουμε την προσοχή του κοινού σας. Αυτή η προσέγγιση όχι μόνο αυξάνει την επισκεψιμότητα αλλά προωθεί επίσης και την αυξημένη αφοσίωση των πελατών σας

Νιώστε σιγουριά

Μελετάμε τα στοιχεία της επιχείρησής σας, τα στοιχεία του κλάδου στον οποίο ανήκει, και μετά από μία λεπτομερειακή συζήτηση μαζί σας, ετοιμάζουμε το πλάνο το οποίο θα χρησιμοποιήσουμε, ώστε να πετύχουμε τους στόχους που έχουμε θέσει και είναι εφικτοί. Οι καμπάνιες και τα worklflows που δημιουργούνται παρουσιάζουν συχνές διαφοροποιήσεις και χρειάζονται διαχείριση, έλεγχο και βελτιστοποιήσεις. Για όλα αυτά είμαστε εμείς δίπλα σας, αφού αναλαμβάνουμε τη διαχείριση και τη βελτιστοποίηση όλων των διαφημιστικών καμπανιών που έχουμε δημιουργήσει.

Ξεκινήστε σήμερα

Πραγματικές επιτυχίες διαφημιστικών λογαριασμών που διαχειριζόμαστε

Στην Blackboard, είμαστε υπερήφανοι που παρουσιάζουμε την επιτυχία μας στις διαφημίσεις για πελάτες μας.

Δεσμευόμαστε να παρέχουμε με συνέπεια, εξαιρετικά αποτελέσματα που οδηγούν όχι μόνο στην αυξημένη επισκεψιμότητα, αλλά και στην απτή, μετρήσιμη αξία για τις επιχειρήσεις των πελατών μας. Η επιτυχία σας είναι η επιτυχία μας και είμαστε έτοιμοι να σας βοηθήσουμε να επιτύχετε παρόμοια αξιοσημείωτα αποτελέσματα.

Λιανική πώληση: Απόδοση διαφήμισης 13,74:1

Στον συγκεκριμένο διαφημιστικό λογαριασμό Google Ads, σε μόλις δύο μήνες, πετύχαμε μια εκπληκτική απόδοση διαφημιστικής δαπάνης (ROAS) 13,74:1, το οποίο σημαίνει ότι για κάθε ευρώ που δαπανήθηκε, η διαφήμιση επέστρεψε 13,74€ 

Αυτό το αξιοσημείωτο αποτέλεσμα αποτελεί απόδειξη της τεχνογνωσίας μας στη δημιουργία σχολαστικά στοχευμένων καμπανιών, στη χρήση στρατηγικών που βασίζονται σε δεδομένα και στη βελτιστοποίηση κάθε πτυχής του διαφημιστικού ταξιδιού.

Πρόκειται για λογαριασμό Google Ads καταστήματος λιανικής. Τα αποτελέσματα τριμήνου έφεραν τη διαφήμιση σε θεόρατα επίπεδα απόδοσης ROAS 44,07:1, δηλαδή για κάθε ευρώ που δαπανήσαμε η διαφήμιση μας επέστρεψε 44,07!

Και όχι μόνο αυτό, αλλά εκτοξεύσαμε τον τζίρο σε σχέση με το προηγούμενο τρίμηνο κατά 69,49% χρησιμοποιώντας μάλιστa περιορισμένο budget

Απόδοση τριμήνου 44,07:1

Κάντε κλικ για να δείτε λεπτομέρειες

Ροή υποψήφιων πελατών

Κάντε κλικ για να δείτε λεπτομέρειες

Πρόκειται για λογαριασμό διαφήμισης στην Meta, κατασκευαστικής εταιρείας με πολύ συγκεκριμένο αντικείμενο κατασκευής. Παρά τη δυσκολία του εγχειρήματος καταφέραμε μέσα σε διάστημα 8 μηνών να φέρουμε στην εταιρεία 101 υποψήφιους πελάτες, αποτέλεσμα δύσκολο λόγο του αντικειμένου εργασιών της εταιρείας.

Το κόστος απόκτησης υποψηφίων πελάτων ανήλθε σε μόλις 4,63€ ανά υποψήφιο πελάτη χαρακτηρίζοντας έτσι την καμπάνια μας πλήρως επιτυχημένη.

Σημαντικό να σημειώσουμε ότι τα leads δεν ήταν κακής ποιότητας αλλά αντιθέτως ήταν πολύ κοντά στο buyers persona που δημιουργήσαμε.

Εργασίες σε καμπάνιες Google

Η Google μας δίνει τα εργαλεία για να προσεγγίσουμε πελάτες σε όλο το φάσμα του διαδικτύου. Καμπάνιες πολυμορφικές, με στόχους συνυφασμένους με οποιαδήποτε ανάγκη του μάρκετινγκ. 

Ο τρόπος που θα θα γίνει το στήσιμο μιας καμπάνιας αλλά και η διαχείρισή της, στο περίπλοκο περιβάλλον της Google, είναι αυτός που θα κάνει τη διαφορά ανάμεσα στην επιτυχία και την αποτυχία μιας διαφημιστικής καμπάνιας.

Μελετάμε τη δομή της ιστοσελίδας σας και προτείνουμε διορθώσεις

Γίνεται μελέτη για τα πιο σημαντικά keywords της επιχείρησής σας. Ανακαλύπτουμε keywords ειδικά για τη διαφήμιση

Εγκαθιστούμε προγράμματα που θα βοηθήσουν τα μέγιστα στην ανάλυση της επισκεψιμότητας και την ανάλυση των διαφημίσεων

Δημιουργούμε διαφημιστικές καμπάνιες με βάση τους στόχους που μαζί έχουμε θέσει για την επιχείρησή σας

Διαχειριζόμαστε τις καμπάνιες. Μελετάμε τα δεδομένα που μας παρέχονται από την πλατφόρμα και εφαρμόζουμε νέες τακτικές και workflows όπου αυτά χρειάζονται

Σας ενημερώνουμε για τα αποτελέσματα των διαφημίσεων και προτείνουμε νέες διαδρομές πωλήσεων

Εργασίες σε καμπάνιες Meta

Τα workflows που πρέπει να δημιουργηθούν στη διαφημιστική πλατφόρμα της Meta είναι πολύπλοκα και ο συνδυασμός με διαφημίσεις σε άλλα διαφημιστικά κανάλια, χρειάζεται μεγάλη προσοχή. Η Blackboard βρίσκεται σε συνεχή επαφή με τις εξελίξεις, για την καλύτερη ανάλυση των διαφημιστικών συνόλων και την αύξηση των κερδών της επιχείρησής σας

Μελετάμε τη δομή της ιστοσελίδας σας και προτείνουμε διορθώσεις

Μελετάμε τη δομή της ιστοσελίδας σας και προτείνουμε διορθώσεις

Εγκαθιστούμε προγράμματα που θα βοηθήσουν τα μέγιστα στην ανάλυση της επισκεψιμότητας και την ανάλυση των διαφημίσεων

Δημιουργούμε έξυπνα βίντεο και γραφιστικά στοιχεία που θα εκτοξεύσουν τις διαφημίσεις μας

Δημιουργούμε διαφημιστικές καμπάνιες με βάση τους στόχους που μαζί έχουμε θέσει για την επιχείρησή σας

Διαχειριζόμαστε τις καμπάνιες. Μελετάμε τα δεδομένα που μας παρέχονται από την πλατφόρμα και εφαρμόζουμε νέες τακτικές και workflows όπου αυτά χρειάζονται

Επικοινωνήστε μαζί μας

Ελάτε να μιλήσουμε και να ξεκινήσουμε μία υπέροχη συνεργασία! Κλείστε τηλεφωνικό ραντεβού! Επιλέξτε την ημερομηνία και την ώρα του ραντεβού σας και εμείς θα σας καλέσουμε!