HealthFlow
Πρόγραμμα διαχείρισης ασθενών

Παρουσιάζουμε το καινοτόμο πρόγραμμα διαχείρισης ασθενών. Mια δυναμική custom λύση που έχει σχεδιαστεί για να εξορθολογήσει και να βελτιστοποιήσει το δύσκολο έργο της διαχείρισης ασθενών, ιδιαίτερα σε μεγάλες ροές επισκέψεων.

Μάθετε περισσότερα
HEALTHFLOW SYSTEM ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΣΘΕΝΩΝ
Health Flow©

Απλοποιήστε τη διαχείριση ασθενών με μια αυτόνομη και ολοκληρωμένη λύση

Αυτή η διαδικτυακή πλατφόρμα προσφέρει απαράμιλλη ευελιξία, επιτρέποντάς της να ενσωματώνεται απρόσκοπτα σε υπάρχοντες ιστότοπους WordPress ή να λειτουργεί ανεξάρτητα ως αυτόνομο σύστημα. Αυτό που ξεχωρίζει το πρόγραμμά μας είναι το εξαιρετικό επίπεδο προσαρμογής του, δίνοντας τη δυνατότητα στους παρόχους υγειονομικής περίθαλψης να προσαρμόζουν κάθε πτυχή του λογισμικού για να ανταποκρίνονται στις συγκεκριμένες ανάγκες τους. Είτε είστε ατομικός επαγγελματίας είτε μέλος μιας μεγάλης ιατρικής εγκατάστασης, το πρόγραμμα διαχείρισης ασθενών μας εξασφαλίζει αποτελεσματική παροχή φροντίδας με επίκεντρο τον ασθενή. Ζήστε το μέλλον της διαχείρισης της υγειονομικής περίθαλψης με την ευέλικτη, φιλική προς το χρήστη και πλήρως προσαρμόσιμη λύση μας.

Χαρακτηριστικά του προγράμματος HealthFlow

medical appointment 3634778 ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΣΘΕΝΩΝ

Καταγραφή ιστορικού

Κρατήστε αναλυτικά αρχεία των ασθενών σας, συμπεριλαμβανομένων ιατρικών εξετάσεων, διαγνώσεων και ιατρικού ιστορικού, όλα σε ένα ασφαλές και εύκολα προσβάσιμο μέρος

marketing 3635019 ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΣΘΕΝΩΝ

Ειδοποιήσεις & υπενθυμίσεις

Οι καθυστερημένες αφίξεις και οι μη εμφανίσεις μπορεί να διαταράξουν τη ροή εργασιών της κλινικής σας. Οι αυτοματοποιημένες υπενθυμίσεις υπενθυμίζουν ευγενικά στους ασθενείς για τα επερχόμενα ραντεβού, μειώνοντας την πιθανότητα χαμένων επισκέψεων.

torn page 3635023 ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΣΘΕΝΩΝ

Ραντεβού & προγραμματισμός

Διοργανώστε τα ραντεβού και τις ιατρικές εξετάσεις με ένα απλό κλικ. Επεξεργαστείτε το πρόγραμμά σας εύκολα και από οποιαδήποτε συσκευή (κινητό, tablet)

schedule 3635022 ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΣΘΕΝΩΝ

Φιλτράρισμα & εξαγωγή δεδομένων

Το HealthFlow προσφέρει εκτεταμένες επιλογές φιλτραρίσματος ραντεβού και εξετάσεων, χρησιμοποιώντας τα REST APIs για γρήγορη και αποτελεσματική διαδικασία φιλτραρίσματος, καθώς και δυνατότητα εξαγωγής δεδομένων σε μορφή CSV. Επίσης, οι χρήστες μπορούν να ορίσουν υπενθυμίσεις για άλλους χρήστες, είτε δημόσιες είτε ιδιωτικές, και υπάρχουν ακόμη αυτόματες υπενθυμίσεις για εκκρεμή ραντεβού και εξετάσεις.

dry cleaner 3635018 ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΣΘΕΝΩΝ

Πλήρως προσαρμόσιμο

Το HealthFlow είναι ένα πρόγραμμα που μπορεί να προσαρμοστεί στα δικά σας δεδομένα του ιατρείου ή της κλινικής σας. Τόσο από πλευράς εμφάνισης όσο και από πλευράς λειτουργιών, το σύστημα της διαχείρισης των ασθενών είναι ευέλικτο και μπορεί να εξυπηρετήσει τις δικές σας μοναδικές ανάγκες

refresh 3635017 ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΣΘΕΝΩΝ

Απόδοση & επικοινωνία

Η εφαρμογή είναι βασισμένη στη Vue.js για εξαιρετική απόδοση. Η επικοινωνία Backend - Frontend υλοποιείται μέσω REST APIs για αξιόπιστη και ταχύτατη λειτουργία. Δεδομένο είναι ότι διασφαλίζει την αποτροπή διπλών ραντεβού και μπορεί να ανταποκριθεί σε πολύπλοκους περιορισμούς για ιατρούς, υπηρεσίες και ημέρες εργασίας.

Επιπλέον χαρακτηριστικά του HealthFlow

calendar plus 7955833 ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΣΘΕΝΩΝ

Καταχώρηση Ραντεβού Ασθενών

check 3602166 1 ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΣΘΕΝΩΝ

Αυτοεξυπηρέτηση Ασθενών

group 143438 ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΣΘΕΝΩΝ

Απεριόριστες θέσεις χρηστών προγράμματος

lock 9957641 ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΣΘΕΝΩΝ

Διαφορετικά επίπεδα πρόσβασης υπαλλήλων

infinity 9448247 ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΣΘΕΝΩΝ

Απεριόριστος αριθμός ιατρών

Επικοινωνία

Τεχνικά χαρακτηριστικά του προγράμματος διαχείρισης ασθενών HeatlhFlow

11667727 20945577 removebg preview ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΣΘΕΝΩΝ
Health Flow Cp

Ενσωμάτωση σε ιστοσελίδες κατασκευασμένες σε WordPress

Το πρόγραμμά μας ενσωματώνεται ιδανικά με υπάρχοντα ιστότοπο WordPress. Είτε έχετε ήδη έναν ιστότοπο είτε χρειάζεστε να αποκτήσετε έναν, σας καλύπτουμε! Μπορούμε να προχωρήσουμε στη δημιουργία ενός ιστότοπου που όχι μόνο παρουσιάζει τις υπηρεσίες σας, αλλά και ενσωματώνει άψογα το σύστημα διαχείρισης ραντεβού μας. Είναι μια πραγματική ενιαία λύση που ενισχύει την παρουσία σας στο διαδίκτυο βελτιστοποιώντας παράλληλα τη διαδικασία των ραντεβού σας.

Health Flow Cp

Προσβάσιμο μέσω web σε οποιαδήποτε συσκευή

Το HealthFlow βασίζεται εξ ολοκλήρου στον ιστό, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να έχετε πρόσβαση από οποιαδήποτε συσκευή που είναι συνδεδεμένη στο διαδίκτυο. Δεν χρειάζεται να εγκαταστήσετε λογισμικό ή να ανησυχείτε για προβλήματα συμβατότητας. Αυτή η προσέγγιση που βασίζεται στο cloud διασφαλίζει ότι έχετε πρόσβαση στο πρόγραμμά σας όπου και αν βρίσκεστε!

11669594 20943820 removebg preview ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΣΘΕΝΩΝ
11667727 20945577 removebg preview ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΣΘΕΝΩΝ
Health Flow Cp

Προσαρμοσμένο στις μοναδικές ανάγκες του ιατρείου σας

Το πρόγραμμά προσφέρει υψηλό βαθμό προσαρμογής, επιτρέποντας να προσαρμόσουμε στις ροές εργασίας τις δικές σας προτιμήσεις. Από τους τύπους ραντεβού και τους κανόνες κράτησης μέχρι τις μεθόδους επικοινωνίας και την επωνυμία, έχετε τη δύναμη να κάνετε το σύστημα να λειτουργεί ακριβώς όπως θέλετε. Κατανοούμε ότι κάθε πρακτική είναι μοναδική και το πρόγραμμά μας έχει σχεδιαστεί για να είναι ο ευέλικτος συνεργάτης σας και όχι μια λύση one size

Επικοινωνήστε μαζί μας

Ελάτε να μιλήσουμε και να ξεκινήσουμε μία υπέροχη συνεργασία! Κλείστε τηλεφωνικό ραντεβού! Επιλέξτε την ημερομηνία και την ώρα του ραντεβού σας και εμείς θα σας καλέσουμε!