Κρατήσεις χωρίς μεσάζοντες

Ενσωμάτωσε το Σύστημα Κρατήσεων της Blackboard® στην ιστοσελίδα του ξενοδοχείου σας και απαλλαγείτε από τις υπέρογκες χρεώσεις των μεσαζόντων.

wallet 6387704 BOOKING SYSTEM

Ενσωμάτωση
πληρωμών

pin 4517970 BOOKING SYSTEM

Αυτοματοποιημένες
Υπενθυμίσεις

user experience 6052077 BOOKING SYSTEM

Εύκολη
Διαχείριση

Αυτά είναι τα βασικά χαρακτηριστικά της πλατφόρμας κρατήσεων

Το σύστημα κρατήσεών μας έχει σχεδιαστεί για να εξυπηρετεί επιχειρήσεις σε διάφορους κλάδους. Είτε είστε επαγγελματίας υγείας, ιδιοκτήτης εστιατορίου ή ξενοδόχος, το ευέλικτο σύστημά μας είναι προσαρμοσμένο για να καλύπτει τις μοναδικές σας ανάγκες.

customizations BOOKING SYSTEM
Booking System

Προσαρμογή χρωμάτων και δομής

Προσαρμόζουμε την εμφάνιση και την αίσθηση του συστήματος, ώστε να ταιριάζει απόλυτα με την ταυτότητα της επωνυμίας σας. Με αυτόν τον τρόπο, οι πελάτες σας θα έχουν την αίσθηση της συνοχής και της συνέπειας.

Booking System

Φιλικό προς τον χρήστη της πλατφόρμας

Το Σύστημα Κρατήσεών Blackboard® έχει σχεδιαστεί με γνώμονα τους πελάτες σας. Προσφέρει μια φιλική προς το χρήστη διεπαφή που κάνει τη διαδικασία κράτησης απλή και εύκολη. Με λίγα μόνο κλικ, οι πελάτες σας μπορούν να δημιουργήσουν την κράτησή τους βελτιώνοντας τη συνολική τους εμπειρία με την ιστοσελίδα σας και αφήνοντάς τους ικανοποιημένους.

user friendly BOOKING SYSTEM
payment BOOKING SYSTEM
Booking System

Ενσωμάτωση συστήματος πληρωμών

Το σύστημά μας ενσωματώνεται απρόσκοπτα με δημοφιλείς πύλες πληρωμών, επιτρέποντάς σας να επεξεργάζεστε πληρωμές χωρίς κόπο στο διαδίκτυο. Αυτή η ευκολία θα βελτιώσει την εμπειρία κράτησης των πελατών σας και θα βελτιώσει τις οικονομικές σας συναλλαγές.

Booking System

Αυτοματοποίηση υπενθυμίσεων

Το σύστημά μας μπορεί να στείλει αυτοματοποιημένες υπενθυμίσεις email στους πελάτες σας, διασφαλίζοντας ότι δεν ξεχνούν την ημερομηνία της κράτησής τους. Αυτή η λειτουργία συμβάλλει στη βελτίωση της συνολικής ικανοποίησης των πελατών.

reminders BOOKING SYSTEM
collaboration 10165765 BOOKING SYSTEM

Integration με Airbnb & Booking

Η πλατφόρμα της Blackboard® μπορεί να συνδεθεί με τις πλατφόρμες κρατήσεων Airbnb και Booking μέσω του API των συγκεκριμένων εταιρειών. Με το τρόπο αυτό εκμηδενίζεται το πρόβλημα των διπλών κρατήσεων και η διαχείριση τους γίνεται χωρίς να σπαταλάτε πολύτιμο χρόνο.

Επικοινώνηστε τώρα
plus sign 4366909 BOOKING SYSTEM

Οφέλη

stats 2558464 BOOKING SYSTEM

Αύξηση
Κερδών

Η δυνατότητα που σας δίνει η πλατφόρμα να διαχειρίζεστε απευθείας τις κρατήσεις σας, αυξάνει τις πωλήσεις και μειώνει τις προμήθειες σε τρίτους

clock 2838590 BOOKING SYSTEM

Εξοικονόμηση Χρόνου

Το αυτοματοποιημένο σύστημα, σας εξοικονομεί χρόνο δίνοντάς σας τη δυνατότητα να επικεντρώνεστε σε άλλες επιχειρηματικές δραστηριότητες

user 6543050 BOOKING SYSTEM

Ενίσχυση Επωνυμίας

Η πλατφόρμα σας προσφέρει τη δυνατότητα να αναπτύξετε την επωνυμία σας και να γίνει βασικός προορισμός για τους επισκέπτες

24 hours support 5075729 BOOKING SYSTEM

Αύξηση Πληρότητας

Το πρόγραμμα μας δεν είναι απλά μια λύση για κρατήσεις. Είναι ένα ισχυρό εργαλείο που βοηθά τα ξενοδοχεία να αξιοποιούν στο έπακρο τη διαθεσιμότητα των δωματίων τους.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Ελάτε να μιλήσουμε και να ξεκινήσουμε μία υπέροχη συνεργασία! Κλείστε τηλεφωνικό ραντεβού! Επιλέξτε την ημερομηνία και την ώρα του ραντεβού σας και εμείς θα σας καλέσουμε!